torsdag den 5. marts 2015

Tema: Forældre

Temaet: Forældre i Kim Fupz forfatterskab

I Gerningsmænd møder vi en flok drenge der laver en masse ballade. Deres forældre er ikke rigtigt til stæder i bogen. der er dog på et  tidspunkt i bogen hvor der bliver  beskrevet en mor til en af drengende. Hun er er kort med. Man får lidt det in tryk at forældre er lidt ligeglade med hvad deres børen går og laver.      

I novellen Raftehegn møder vi en dreng der bor hjemme med sine forældre. Faren slåt moren og en dag for faren den ide at de skal lavet et raftehegn. faren vil have drengen til at hjælpe sig med at sætte hegnet op. men drengen gør det kun fordi han får penge for det. Hegnet viser lidt har faren måske lidt vil gemme hvad der sker inde i huset.

I novellen Forældre møder vi et ungt kæreste par, på 16 næsten 17 år gammel. Som en dag finder ud af at pigen er gravid. Hun fortæller drengen at hun er gravid. Hun vil ikke slå barnet ihjel men hun ved ikke hvad hun skal gøre eller siger til sine forældre. Drengen kommer med den ide at de bare kan beholde barnet og så kan deres forælder hjælpe med at passe deres barn når de er i skole eller skal noget.

I filmen 'Rene hjerter' møder vi en mand ved navn kris. kris bor på en anstalt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar